Selecteer een pagina

123bezorging.nl

De Opdracht

123Bezorging.nl is een nieuwe startup in de bezorg industrie. Voor deze startup was er een website nodig waarmee bestellingen geplaatst konden worden. Daarnaast een volledig administratiesysteem waar alles bijgehouden kon worden. De focus ligt bij deze opdracht vooral op een optimale conversie.

De Oplossing

Een volledig maatwerk systeem op basis van Ruby on Rails. Door ons eigen framework kan de website makkelijk uitgebreid worden zonder dat alles opnieuw geprogrammeerd moet worden in een paar jaar. Door dit framework kunnen we gemakkelijk nieuwe functionaliteiten toevoegen, vergelijkbaar met plugins.

Volledig Maatwerk

%

Development

%

Webdesign

Dagen Deadline

Geweldig Resultaat

Volledig maatwerk

Mobiel

Deze website is volledig geschikt voor mobiel gebruik voor de eindgebruiker. Klanten kunnen gemakkelijk met hun smartphone of tablet eten bestellen en met iDeal betalen.

Administratiesysteem

Voor deze opdracht hebbben wij een volledig eigen administratiesysteem geprogrammeerd. In dit administratiesysteem kan de klant gebruikers toevoegen, bestellingen bekijken, statussen veranderen, facturen uitdraaien, restaurant menu’s invoeren en nog veel meer.

De beste technologieën

De applicatie is geprogrammeerd in Ruby on Rails i.c.m. ons eigen framework en Gems. Daarnaast is de website gehost op een Amazon EC2 server i.c.m. S3 voor de foto’s. De gemiddelde laadtijd van de site is 350 ms.

“Het gehele proces ging geweldig. 123bezorging.nl staat nu 3 maanden online en het loopt beter dan we hadden gehoopt. We zijn nu terug bij Proxico Websolutions om de website uit te breiden. Ik ben enorm tevreden!”

Shehbaz Khan

Oprichter, 123Bezorging.nl


Volledige site bekijken?

123bezorging.nl